Spa Göteborg

Vill du slappna av på ett spa i vacker miljö med rogivande behandlingar? Välkommen till Gullmarsstrand Hotell & Konferens i närheten av Göteborg. Boka en tid och njut av bastu, utomhuspool, inomhuspool, havsbad, vår brygga, spabehandlingar havsbad eller ta en dusch i vår utomhusdusch.

Spa Göteborg | Gullmarsstrand Hotell & Konferens

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VÄLKOMMEN TILL

GULLMARSSTRAND
HOTELL & KONFERENS

 

O METER FRÅN HAVET
Gullmarsstrand ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Vårt unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro, oavsett antal sekundmeter.

Vi har öppet hela året för restaurangbesök, paketerbjudanden, konferens, bröllop och fest.

Har du inte varit hos oss innan kommer du att reagera på hur mjukt hotellets byggnader smälter in i det vackra Fiskebäckskil.


HOTELL
PERSONLIGT & EFTERTÄNKSAMT
Hotellet har vuxit fram sakta och säkert under närmare 40 år, under samma ägare (tre bröder). Utgångspunkten var den gamla Badhusrestaurangen i Fiskebäckskil. Rum för rum och byggnad för byggnad har adderats försiktigt och eftertänksamt. Med estetik och kvalitet som ständigt närvarande drivkrafter.

 

KONFERENS
KONFERENS I BOHUSLÄN
Gullmarsstrand med sitt läge 0 meter från havet har allt man kan önska sig. Konferenslokaler alldeles vid havet och helt ny teknisk utrustning. Möjlighet till utmaningar som sätter fart på både vinnarskallen och konditionen.
Vad sägs om klättring, cykling, bågskytte eller en stunds avkoppling i vår utomhuspool 38G som svävar på pålar i havet. Lägg till hög service, ett gott värdskap och god mat tillagad från grunden och i möjligaste mån med lokala råvaror. Färsk fisk och skaldjur är en självklarhet.


MAT
HAVET I FOKUS MED FÄRSK FISK & SKALDJUR
I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Gäster brukar sitta kvar länge vid bordet och bara njuta. Utsikten bidrar.
Vi är medlemmar i den regionala föreningen “Smaka på Västsverige”. Vi är övertygade om att du märker detta engagemang i maten vi serverar, i servicen och omtanken vi ger dig som gäst.


BRÖLLOP & FEST
För att lyckas med det perfekta bröllopet eller den perfekta festen krävs noga planering och öga för detaljer. Vi på Gullmarsstrand har många års erfarenhet av att arrangera både små som stora event och vi vill att ni får en oförglömlig dag, skapat utifrån era tankar och önskemål!
Våra menyer utgår från lokala råvaror och följer årstidernas variationer. Influenser lånar vi från hela världen men givetvis står havets delikatesser i fokus!


NJUTNING FÖR SINNENA
Fiskebäckskil är en av Västkustens klassiska badorter och traditionen fortsätter. Här kan du lämna alla måsten, finna ro, koppla av och bara vara.
Boka en tid i någon av våra relaxavdelningar. Sinnenas Havsbad med två basturum och utomhuspoolen 38G. Eller Sinnenas Relax som vi invigde i maj 2017, där du kan njuta av en inomhuspool samt bastu där endast en glasvägg skiljer mot havet. Här kan man enkelt gå ut på bryggan för att ta sig ett havsbad eller ta en dusch i vår utomhusdusch.


SE OCH GÖRA
På och runt Gullmarsstrand med omgivningar väntar både små och stora äventyr och upplevelser. Vad du än hittar på, så missa inte en promenad i vackra Fiskebäckskil. Utanför hotellets entré finner du den lilla kullerstensgatan som leder dig in i en annan tidsålder. Du känner fortfarande närvaron av sjöfart och väderbitna skeppare när du går mellan de vackra och välskötta tidstypiska husen. Hit har turister kommit i århundrande för att njuta av tångbad och rekreation.

 

KONTAKT

GULLMARSSTRAND HOTELL
Strandvägen 2 – 14, Fiskebäckskil
Tel. 0523 66 77 88

E-post. info@gullmarsstrand.se
Hemsida. www.gullmarsstrand.se


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varmt välkomna till oss på Gullmarsstrand!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information