Regressionsterapi Göteborg

Annika Granlund -diplomerad regressionsterapeut, certifierad medial coachingterapeut i Göteborg. Jag erbjuder Medial vägledning, Andekontakt, Tarot, Samtalsterapi, Coachning, Regressionsterapi, Seanser m.m Vänd dig till mig Annika Granlund för Regressionsterapi i Göteborg!

Regressionsterapi i Göteborg | Annika Granlund

Hej och välkommen! Jag heter Annika Granlund och jag är Diplomerad Regressionsterapeut & Certifierad Medial Coachingterapeut

I mitt arbete som medium vill jag ge bevis för att själen fortsätter att existera på ett annat plan då vår tid här är till ända. En plats som vi i vardagstal kallar för "andra sidan". Jag verkar både som traditionellt medium och medial coachingterapeut och kan erbjuda olika former av vägledning/coachning. 

Som regressionsterapeut kan jag hjälpa dig med en rad olika känslomässiga och fysiska problem som hindrar dig att nå dina mål eller att leva ditt liv till fullo. Kanske du bara är nyfiken på var och när du utvecklade dina talanger. Jag är även utbildad i Tidigare liv terapi.

Vid en session hos mig börjar vi med att samtala kring anledningen till ditt besök. Sessionen formas efter dina önskemål och behov. 

Hos mig råder tystnadsplikt!

Regressionsterapi & Tidigare liv
- för inre utveckling & välmående

Regressionsterapi är en terapiform där klienten leds ner i ett djupavslappnande tillstånd. På denna medvetandenivå kommer klienten åt sin innersta kärna, det inre jag som rymmer alla de tankar, minnen, upplevelser och känslor från barndomsåren och från tidigare liv. Här kan man finna orsaker till, och få förståelse för oroskänslor, rädslor, fobier, fysisk smärta, oönskade beteenden, karmiska mönster, relationsproblem, känslomässiga problem och mycket mer.

Allt du möter och går igenom under ett liv lämnar spår efter sig i din inre kärna, s.k cellminnen. Genom att identifiera grundorsaken till ditt problem får du också en förståelse och en medvetenhet om ditt problem och därmed kan man frigöra minnet, känslan. I denna medvetenhet vilar helandet.

Söker du svar på varför du t.ex bär på en rädsla för att prata inför publik, är rädd för hundar eller inte förstår varför du får ett undvikande beteende i en specifik situation? Allt som bromsar dig i din personliga utveckling eller som hindrar dig att nå dina mål kan lösas upp och helas genom regressionsterapi. Kanske du bara är nyfiken på varifrån du fått och utvecklat de talanger och gåvor du bär med dig?

Regressioner
• Barndom - tonår
• Delpersonlighet
• Ingångspunkt
• Tidigare liv
• Känslomässiga resan
• Fysiska resan

Hur går en regression till?
Vi börjar med att samtala kring vad du önskar få hjälp med och utifrån detta samtal formar jag en session efter dina behov. Jag leder dig sedan ned i en djupavslappning samt en kortare meditation in mot din inre kärna. I detta fullt avslappnade tillstånd är du hela tiden medveten om vad som händer och du kan känna dig fullständigt trygg. Därefter leder jag dig vidare genom den regression som bäst lämpar sig för just ditt hinder/problem. Efteråt samtalar vi om dina upplevelser och hur du kan använda denna nyväckta kunskap för att komma vidare och nå dina mål. 

Välkommen att kontakta mig!
Telefon & SMS till nr 073-060 31 41

Adress. Rådastocksvägen 1, Mölnlycke

Besök mig på
Facebook ---
Instagram ---

Läs mer på min hemsida ---

Hitta hit ---

Jag ser fram emot att vägleda dig på din resa mot inre utveckling & välmående!
Hör av dig till mig redan idag / Annika

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information