Möbeltapetserare Göteborg

Välkommen till Möbeltapetsören Stetin - din lokala möbeltapetserare i Göteborg. Vi utför omklädning och stoppning av möbler, både till privata och offentliga miljöer. Tapetserarens jobb är att göra möbeln som ny igen. Detta innebär allt från omklädning, omstoppning till sömnad och dekoration.

Möbeltapetserare Göteborg | Möbeltapetsören Stetin

Möbeltapetsören Stetin

Välkommen till Möbeltapetsören Stetin

Vi utför omklädning och stoppning av möbler, både till privata och offentliga miljöer. Tapetserarens jobb är att göra möbeln som ny igen. Detta innebär allt från omklädning, omstoppning till sömnad och dekoration.

Vi utför detta jobb med stor service- och produktkännedom samt har gott renommé och kvalitetskänsla. Verkstaden ligger på centrala Hisingen i Göteborg.
Läs mer om våra tjänster

Varje uppdrag är unikt. Se exempel på vårt arbete och kontakta oss för prisförslag!

Vi arbetar med kvalitet i stället för kvantitet. Det är viktigt att arbetet utförs noggrant och grundligt, det är så vi får nöjda kunder!
Varsågod och skrolla igenom galleriet.

Jag som driver företaget heter Sanna Stetin. Efter att ha arbetat i tre år hos Kaba Tapetsör beslutade jag mig för att starta min egen tapetserarverkstad.
Kontakta mig eller kom på besök!

Möbeltapetsören Stetin utför:

Omklädning, omstoppning & reparation av möbler
Nytillverkning eller omklädning av stols-, båt- och husvagnsdynor
Tillverkning av sänggavlar efter önskemål.
Tillverkning av ljuddämpare till vägg/ståeende på golv.
Tillverkning av knappar
Försäljning av tyger och material
Möbler till försäljning


Hur lång tid det tar och vad det kostar beror på hur omfattande arbetet blir och vilket tyg som används. Kontakta mig, Sanna Stetin, för kostnadsförslag på 031-23 21 30 eller sanna@stetin.se. Ibland behöver även möbeln/stommen lagas innan omklädsel/stoppning, då samarbetar vi med Dammens Snickeri & Inredning.

Brämaregatan 13
417 04 Göteborg

tel: 031 23 21 30
sanna@stetin.se
Gilla oss på Facebook!


GOA TIDER

Varför handla i affärer med höga priser när du kan köpa begagnat för en betydligt billigare summa? Hos oss kan du hitta en mängd produkter i alla olika stilar och från alla olika tider. Du kan hitta dyrbara varor för super billiga pris! Vi vill att du ska känna att du hittat något riktigt unikt när du lämnar vår butik. Köp begagnat och vara om vår miljö, varför slänga bort något som fortfarande fungerar och är i bra skick när det kan användas och ge glädje åt någon annan.

Vår butik ligger i centrala Göteborg och vi är stolta över att vara en av de billigaste second hand butikerna i stan! Gör det rätta för din plånbok och för miljön, handla second hand hos oss!

Välkommen!

Ångpannegatan 2, 417 05 Göteborg, 

Tel: 070 - 272 25 95

Hemsida

Facebook

Instagram

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information