Medialvägledning Göteborg

Annika Granlund -diplomerad regressionsterapeut, certifierad medial coachingterapeut i Göteborg. Jag erbjuder Medial vägledning, Andekontakt, Tarot, Samtalsterapi, Coachning, Regressionsterapi, Seanser m.m Vänd dig till mig Annika Granlund för Medial Coaching i Göteborg!

Medialvägledning i Göteborg | Annika Granlund

Hej och välkommen! Jag heter Annika Granlund och jag är Diplomerad Regressionsterapeut & Certifierad Medial Coachingterapeut

I mitt arbete som medium vill jag ge bevis för att själen fortsätter att existera på ett annat plan då vår tid här är till ända. En plats som vi i vardagstal kallar för "andra sidan". Jag verkar både som traditionellt medium och medial coachingterapeut och kan erbjuda olika former av vägledning/coachning. 

Som regressionsterapeut kan jag hjälpa dig med en rad olika känslomässiga och fysiska problem som hindrar dig att nå dina mål eller att leva ditt liv till fullo. Kanske du bara är nyfiken på var och när du utvecklade dina talanger. Jag är även utbildad i Tidigare liv terapi.

Vid en session hos mig börjar vi med att samtala kring anledningen till ditt besök. Sessionen formas efter dina önskemål och behov. 

Hos mig råder tystnadsplikt!

Medial Coachingterapi
- för inre utveckling & välmående

Då du kommer till mig börjar vi med ett inledande samtal kring anledningen till ditt besök. Som både traditionellt medium och som medial coachingterapeut kan jag erbjuda olika former av vägledning / coachning. Sessionen formas efter dina behov beroende på vad du önskar få hjälp med. Ofta blir det en mix av vägledning och andekontakt.

Jag kan erbjuda dig...

• Medial vägledning
• Andekontakt
• Tarot
• Intuitivt samtal
• Samtalsterapi/stödjande samtal
• Coachning kring tankar om vägval, sysselsättning, boende, din personliga och/eller andliga utveckling m.m.

Angående eventuella funderingar som rör framtiden vill jag poängtera att framtiden inte är ristad i sten, den är föränderlig. Framtiden formas av de val och de handlingar vi gör här och nu. Jag ger inga budskap som kan leda till obehag, oro eller bekymmer för dig eller någon annan i din omgivning.

Välkommen att kontakta mig!
Telefon & SMS till nr 073-060 31 41

Adress. Rådastocksvägen 1, Mölnlycke

Besök mig på
Facebook ---
Instagram ---

Läs mer på min hemsida ---

Hitta hit ---

Jag ser fram emot att vägleda dig på din resa mot inre utveckling & välmående!
Hör av dig till mig redan idag / Annika

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information