Elupphandling Göteborg

Elupphandling i Göteborg. Är ni i behov av att skapa ett nytt elavtal? Kontakta då oss på Elupphandling som är en del av Oriri Energy Management AB. Vi hjälper företag att göra en så bra affär som möjligt när det gäller att skriva och erbjuder hjälp hela vägen

Elupphandling Göteborg | Oriri Energy Management AB

Välkommen till Elupphandling

Att köpa el till sitt företag verkar vid en första kontakt som en relativt enkel sak; det är ganska lätt att ta in anbud, utvärdera pris och skriva på ett elhandelsavtal och få en leverans till sina fastigheter eller anläggningar.

Men om du ska göra en riktigt bra affär gäller det att ha koll på alla delar av leveransen,kunna handeln och alla de ingående komponenterna, exempelvis elterminer, spothandel, elcertifikat, ursprungsgarantier, fysisk handel, finansiell handel, valuta, courtage, avgifter till myndigheter samt skatter. För att inte tala om vilka risker som handeln innebär och vem som ska bära riskerna.

Vår kompetens ligger inom 

Upphandling el och energi
Handelsstrategier och Portföljhantering
Fysisk och finansiell kraft- och energihandel
Egen förnybar elproduktion från vind och sol
Hantering överskott, el-certifikat och ursprungsgarantier
Punktskatter och energideklarationer
Leasingkoncept och Power Purchase Agreement (PPA), dvs långa elavtal (upp till 30 år)

För mer information om vårt företag och våra erbjudande besök gärna vår hemsida eller vår linkedin: https://www.linkedin.com/in/flemming-christoffersen-a5353946/

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information