Elhandel Göteborg

Elhandel Göteborg. Letar ni efter att skapa ett nytt elhandel avtal för ert företag? Kontakta då oss på Oriri Energy Management AB. Vi ser till att ni får ett elhandelsavtal som skapar värden och ett win-win förhållande med din elleverantör.

Elhandel Göteborg | Oriri Energy Management AB

Välkommen till Oriri Energy Management AB

Vi ser till att ni får ett elhandelsavtal som skapar värden och ett win-win förhållande med din elleverantör. Vårt mål är alltid att skapa värden som vida överstiger vår kostnad för elupphandlingen.

Vi arbetar även med att ta fram elhandelsstrategier och riskpolicy för att skapa långsiktigt bra elpriser med låg risk. Vi kan lämna ett flertal referenser där vi bidragit till att skapa stora värden genom vår långa erfarenhet och kompetens.

När leveransen är igång erbjuder vi ”Contract Management”, vår uppföljningstjänst där vi håller koll på att ni får det pris ni har förhandlat fram. För handen på hjärtat; vet du med 100 % säkerhet att ditt elpris är korrekt? När finansiell avräkning sker mot ett spotpris brukar de flesta inte ha koll på detta, utan accepterar utan vidare fakturan.

Det gör inte vi. Vi ”räknar baklänges” och ser till att din faktura är 100% rätt. Vid fel kontaktar vi leverantören och rättar till felet. Eventuell återbetalning hamnar oavkortat hos er.

För mer information om våra erbjudande besök gärna vår hemsida eller vår linkedin: https://www.linkedin.com/in/flemming-christoffersen-a5353946/


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information